consulten / coaching

Tijdens een consult gaan we samen kijken wat er nu speelt in jouw leven en hoe je hierbij het beste begeleiding kunt krijgen. Jij staat hierbij centraal en het consult wordt volledig aan jou gewijd. Ik stem mij hierbij persoonlijk af op jou. Daarbij maak gebruik van verschillende technieken uit yoga, ayurveda, acupunctuur, Egyptische heelkunde en westerse geneeskunde waarbij jij steeds het uitgangspunt bent. Je kunt hierbij kiezen voor een eenmalig consult of een coaching traject.

Het consult brengt je meer terug naar het wezenlijke in jezelf, geeft je tools voor verdere stappen en laat je zien welke weg je kunt gaan in je leven. Jouw lichaam en energie vormt hierbij de ingang. Hierbij zal ook veel aandacht zijn voor jouw ademhaling, lichaamsbesef, aarding, energie (chakra en aurasysteem) en mindfulness. Er zullen oefeningen worden gedaan die je concreet toe kunt passen in jouw dagelijks leven.

Achtergrond info bij consulten:

Het kan zijn dat je vaak in je hoofd zit en jezelf angstig voelt. Dat je rondloopt met emoties en patronen waar je zelf veel last van hebt en die ervoor zorgen dat je niet zo vrijuit kunt leven als je eigenlijk diep van binnen wil….

In een consult kunnen we dan kijken of deze (vaak oude) patronen en aansturingen vanuit het hoofd nog nodig zijn. Als ze geen functie meer hebben, dan mogen ze getransformeerd en losgelaten worden. Hierbij leert de ervaring dat de bron van een intense chronische  klacht niet altijd in het huidige leven te vinden is. Ik geloof in reïncarnatie en dat onze ziel bepaalde ervaringen mee kan nemen naar dit leven. Het kan zijn dat je al je hele leven last hebt van intense beperkende gevoelens en remmingen. Terwijl je diep van binnen ook ervaart dat je goed bent zoals je bent, maar het toch niet lukt om daarmee naar buiten te komen in jouw leven. In het consult kunnen we hierbij kijken wat voor bijzondere ervaringen er terug gehaald mogen worden in jouw systeem zoals eigenwaarde, bestaansrecht, veiligheid en zelfliefde.

Duur Consult ongeveer 75 tot 90 minuten. Prijs 120 euro.

afspraak en info via mail naar: medischepraktijkmondesir@live.nl

Achtergrondinfo bij coaching:

Je kunt ook kiezen voor coaching. Hierbij kijken we gedurende drie a vier consulten naar jouw groeimogelijkheden.  Je geeft jezelf hierbij tijd en de juiste omstandigheden om te groeien, net zoals dat in de natuur gebeurt. We gaan hierbij kijken welke oude patronen jou belemmeren en wat daarbij vrijgemaakt mag worden.We starten met een eerste consult en kijken hierbij dan of coaching gewenst is en met welke regelmaat.Vaak is het zo dat klachten veroorzaakt worden doordat onze energie niet vrij kan doorstromen. Dit kan komen doordat wij oude traumatische gebeurtenissen niet verwerkt hebben en in ons energiesysteem hebben vastgezet. Omdat we toch meestal het liefst de confrontatie met oude pijn vermijden ( vaak door een onbewuste koppeling aan gevaar),  blijft deze onverwerkte pijn als een stoorzender en blokkade aanwezig. Als we terug kunnen gaan naar de oude oorzaak van deze pijn, wordt het mogelijk deze te transformeren en los te laten. Hiermee kunnen we de onderliggende aansturingen van het overlevingsmechanisme ontkrachten en ontstaat er ruimte voor nieuwe keuzes en opbouwende patronen.

Zelf ondermijnende angsten, gedachten en overtuigingen werken door op jouw emotionele welzijn en hiermee ook op de jouw fysieke lichaam. Met name langdurige ondermijnende gedachten en patronen (o.a. ontstaan vanuit trauma’s in het verleden) hebben een ziekmakende werking op jouw systeem. Tijdens de coaching maken we gebruik van eenvoudige doch krachtige oefeningen en tools om het ziekmakende te veranderen in het zelfgenezende en positieve.

Duur 3-4 -5 consulten: wat gewenst is. Kosten: 100,- per consult.

Afspraak en info via: medischepraktijkmondesir@live.nl

Inspirerende boeken bij consulten en coaching:                                                                                     

Heelmeesters. Richard Hoofs                                                     

De Parel. Ad Stemerding                                                                                                                               

Quantumgenezing. Deepak Chopra                                                                                                                             

Zelfgenezing op doktersrecept. Richard Hoofs

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.