Mongools Sjamanisme Sekoya Center

Workshop Sjamanisme en rituelen uit Mongolië
Samen met de Mongoolse Sjamanen MG Bat, Peace & Munkhuu geven we een workshop over Mongools Sjamanisme
Tijdens deze workshop vertellen de Sjamanen ons hoe het Sjamanisme in Mongolië weer tot leven is gekomen. Zij maken ons deelgenoot van hun lang verborgen kennis en hoe zij deze in hun dagelijks leven toepassen. Zij zullen ons meenemen in een direct contact met hun voorouders. Tijdens dit ritueel kun je ervaren wat dit bij jou doet. Het kan een opening geven naar een dieper contact met jezelf en jouw spirituele helpers. Laat je meevoeren door het ritme van de drum en voel dat je leeft.
Locatie: Sekoya Center, Duinweg 65, Schoorl 1871AD
Datum & tijd: 12 mei 2018 10 -17 uur
Kosten: 80,- all inn inclusief lunch
Opgave via: sekoyacenter@gmail.com


MG, Munkgerel Bat  

MG, Munkgerel Bat, is Mongools Sjamaan, oprichter en voorzitter van ‘Mongol Tenger Unen’; Mongoolse Sjamanen Associatie. Vanaf 2011 werden hierdoor al 13 boeken over de antieke Mongoolse wijsheid en voorouder kennis gepubliceerd. Haar streven is om de oude wijsheid en kennis van de spirits en voorouders in ere te herstellen. Peace en Munkhuu zijn zeer ervaren in healing en massage.


Sarah Noordhoek en Richard Hoofs werken respectievelijk in de jeugdzorg en als huisarts en acupuncturist. Zij zijn ervaren spiritueel therapeuten. Zij werken vanuit de intentie om de oude kennis in het hier en nu vorm te geven.

Dagprogramma:
10:00: Ontvangst Sekoya met koffie / thee.
10:10 – 11:10 : Start ochtendprogramma met uitleg en achtergronden van het Mongools Sjamanisme en cultuur.
11:15 – 12:45: Human 7 hurd (chakra’s) heling en oefeningen
12:45 – 14:00: Lunch
14:00-15:00 : Start middagprogramma met uitleg over de Mongoolse Sjamanen uitrusting, de beschermende kleding en werkwijzen.
15:15 – 17:00: Mongools Sjamanistisch ritueel met drum en dans waarbij een directe verbinding met de ancestors ontstaat.

  

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.